Glonet is dé specialist voor kmo’s en grote ondernemingen op het gebied van ICT-ondersteuning. Met een team van experts richten ze zich op de infrastructuur van hun klanten. Ze bouwen deze verder uit en zorgen voor het juiste onderhoud. 

Ter uitbreiding van hun gemotiveerde team zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s. Lees gauw verder en ontdek of deze werkgever past bij jouw interesses en ambities.

Glonet - over de organisatie

Over Glonet

Glonet is opgericht in 1990 en gevestigd in Oudenaarde, België.

Deze organisatie heeft zich gespecialiseerd op het gebied ICT, in de breedste zin van het woord. Hierbij is hun werkgebied voornamelijk gericht op Windows Servers, virtualisatie en netwerken. Klanten kunnen terecht voor:

  • Advies
  • Implementatie van nieuwe IT-omgevingen
  • Aanpassen van bestaande omgevingen
  • Beheer en onderhoud op IT-omgevingen
  • Verkoop van hard- en software 

Ook bij bedrijven waar wel vaste systeembeheerders in dienst zijn, kan Glonet specifieke ondersteuning bieden. De ontwikkelingen binnen de informatietechnologie voltrekken zich namelijk razendsnel. IT is een middel geworden om organisaties slagvaardiger te maken of zelfs concurrentieposities mee te verbeteren. Hierdoor zijn organisaties afhankelijk geworden van IT. Zeker als de deskundigheid niet in eigen huis beschikbaar is om de problemen snel en adequaat op te lossen, biedt Glonet de juiste hulp.   

Ervoor zorgen dat de volledige IT-omgeving van bedrijven vlekkeloos draait en klaar is voor de toekomst. Dát doet Glonet!

Glonet - werken bij

Werken bij Glonet

Aan de slag bij Glonet? Dan kies je voor een uitdagende job, binnen een branche die zich razendsnel ontwikkelt. Een te gekke kans om onderdeel uit te maken van een dynamisch, gezellig team van experts.   

Vind jij persoonlijke en professionele ontwikkeling erg belangrijk? Goed nieuws! Dat vinden ze namelijk bij Glonet ook. Om je volop te blijven ontwikkelen, krijg je hiervoor diverse mogelijkheden aangeboden. Zo word je bijvoorbeeld begeleid met het behalen van certificaten, op basis van een persoonlijk traject. Op deze manier kun jij je gemakkelijk jouw kennis en skills naar een hoger niveau tillen. 

Als medewerker van Glonet kun jij verder rekenen op een marktconform loon en een breed scala aan extralegale voordelen. 

Overtuigd? Bekijk dan snel de openstaande vacatures!

1 open jobs

Glonet, Oudenaarde

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Medior System Engineer? Ter versterking van hun team, zijn ze bij...

Onze locatie

Kortrijkstraat 294, Oudenaarde
Adres
Kortrijkstraat 294
Oudenaarde