Geas Energiewacht is een innovatief bedrijf binnen de sector techniek. In de afgelopen 50 jaar zijn zij met 165.000 klanten uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Vanwege een sterke groei in de vraag naar duurzame en energiebesparende maatregelen, zijn ze op zoek naar enthousiaste vakmensen die hun team komen versterken. 

Over Geas Energiewacht

Geas Energiewacht is dé specialist op het gebied van verwarming, warm water, energiebesparing en energieopwekking. Binnen een zeer uitgebreid werkgebied bedienen ruim 130 servicemedewerkers en vakspecialisten heel Overijssel en de Achterhoek. Zij zorgen al meer dan 50 jaar voor een veilige, schone en comfortabele leef- en werkomgeving.  

Bij Geas Energiewacht vinden ze dat klanten zo optimaal mogelijk en zorgeloos moeten kunnen genieten van hun huis. Dit doen ze door effectief energiemanagement, in de vorm van de Slimme Meter, de moderne HR-ketel en zonnepanelen. Zo zorgen ze voor zowel wooncomfort als beheersing van de energiekosten.  

De afgelopen jaren is Geas Energiewacht uitgegroeid tot totaalaanbieder. Klanten kunnen hier terecht voor: 

  • Huur of koop van cv-ketels en warmwatertoestellen
  • Onderhoudscontracten
  • Duurzame producten zoals zonnepanelen, zonneboilers, ventilatieboxen en warmtepompen
  • Energiebesparende diensten zoals energielabel en energiescan

Naast dit brede assortiment aan producten en diensten bieden ze bij Geas Energiewacht ook service op maat. Met hun brede kennis en verstand van zaken helpen ze klanten bij alle vragen rondom wooncomfort, veiligheid in de woning, energiebesparing en energieopwekking.

Werken bij Geas Energiewacht

Vind jij een goede werksfeer, fijne collega’s en een goede werkplek belangrijk? Geas Energiewacht maakt zich hier sterk voor en is al twee keer gekroond tot beste werkgever van Nederland. Je gaat aan de slag binnen een hecht en divers team en werkt samen aan een duidelijke missie. Op de werkvloer heerst een open, informele en laagdrempelige cultuur en Geas Energiewacht beschikt over een eigen opleidingscentrum. 

Medewerkers werken met goede gereedschappen en in een fijne en gezonde werkomgeving. Daarnaast biedt Geas Energiewacht hun medewerkers prima arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto, bedrijfskleding en ontwikkelingsmogelijkheden.

Waar is Geas Energiewacht gevestigd?

Het bedrijf is gevestigd in Enschede en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

0 open jobs

Onze locatie

Spoordijkstraat  60, Enschede
Adres
Spoordijkstraat 60
Enschede