Bedrijfsprofiel

Forza Refurbished

Forza Refurbished is een toonaangevend bedrijf waar refurbished hardware verkocht wordt van hoge kwaliteit, met keurige prijzen. Bij Forza Refurbished kun je terecht voor iPhones, iPads en MacBooks. Deze devices zijn zowel beschikbaar voor consumenten-, de zakelijke- als ook de resellers-markt. 


Over Forza Refurbished 

Forza Refurbished is onderdeel van Forza Group. Binnen de Forza Group zijn meerdere bedrijven in o.a. sales en marketing actief. 

INKOOP & MARKETING
Hun devices worden door hun inkopers ingekocht op de wereldmarkt. Meer specifiek zijn hun producten afkomstig uit de Verenigde Staten en Europa. Daarnaast heeft Forza een inruilprogramma waarbij hun klanten hun oude devices bij hun kunnen inruilen. Op die manier dragen zij nog meer bij aan de circulaire economie.

LOGISTIEK & REPAIR
De door hun ingekochte Apple- en Samsung devices komen binnen op de afdeling Logistiek & Repair. Hier worden de producten allereerst gereinigd en vervolgens aan een uitgebreide kwaliteitscontrole onderworpen.

FORZA SALES
De producten moeten natuurlijk nog wel verkocht worden. Die verkoop vindt niet alleen Online plaats via hun eigen website. Zij hebben ook Sales-medewerkers die zorgdragen voor verkoop aan de (groot)zakelijke markt in Nederland.

Werken bij Forza Refurbished 

Bij Forza Refurbished kom je te werken in een snel groeiend bedrijf met een gezellig én zeer gemotiveerd team.  Je krijgt een functie waarbij je continu wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf en het team te halen. Elke dag hebben de medewerkers van Forza Refurbished een gezellige gezamenlijke lunch. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris (passend bij je ervaring en niveau) en is er ruimte om te leren; de kennis die je hebt is natuurlijk top, maar iets nieuws leren is toch veel leuker?

Waar zit Forza Refurbished?

De ambitieuze teams werken gezamenlijk vanuit het moderne kantoor aan de Graaf Engelbertlaan in Breda. Het pand is makkelijk te bereiken met de auto.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.