Bedrijfsprofiel

Fitmanager

Fitmanager is een ambitieus SaaS bedrijf waar ze met een jong team werken aan hun ambitie om een stevige marktpositie te verwerven in de wereldwijde Fitness & Health markt!


Over Fitmanager

Fitmanager is een snel groeiende start-up in de fitness- en healthbranche. Zij ontwikkelen software en apps voor fitness en health clubs, studio’s, outdoor en personal trainers waarmee zij in staat zijn om al hun administratie, planning, betalingen, communicatie en marketing te automatiseren.

De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, Crossfit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!

MISSIE
De missie van Fitmanager is om ervoor te zorgen dat door middel van technologie en automatisering een gezonde lifestyle voor iedereen toegankelijk is. Met de software en de app van Fitmanager zorgen zij ervoor dat ondernemers en zijn of haar klanten zich kunnen focussen op de training, de onderneming en hun passie.

Werken bij Fitmanager

Wat ze bieden:

  • Een leuke en uitdagende functie binnen een snelgroeiend team waar je heel veel in kunt bepalen over de werkwijze en techniek;
  • Korte lijntjes, directe feedback, en vrijheid om je werk in te plannen zoals jij dat wilt binnen de gestelde doelen;
  • De kans om je kennis en ervaring over te dragen en tegelijk veel nieuwe dingen te leren;
  • En snelle Macbook Pro en alles wat je verder nodig hebt om snel en effectief te werken;
  • Een goed salaris en uitstekend arbeidsvoorwaarden.

Wil jij onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team, je snel ontwikkelen en veel verantwoordelijkheid krijgen? Bekijk dan de vacatures. 

Waar zit Fitmanager?

Het kantoor van Fitmanager is gevestigd op de Damrak in Amsterdam. Met een aantal tram- bushaltes in de buurt is het kantoor goed te bereiken met het openbaar vervoer.  

>


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.