Fenêtre B.V.

Den haag

Fenêtre B.V.

Fenêtre is een software development organisatie die middelgrote tot grote bedrijven ondersteunt met hun digitale transitie door online oplossingen te ontwikkelen en te integreren met bestaande toepassingen. Ze focussen zich op web & mobile, business solutions en consultancy. Wil jij in je baan uitdagende projecten uitvoeren, jezelf ontplooien, werken met de modernste tools en ook plezier hebben met je collega’s? Dan zit je hier goed! Meer weten over dit bedrijf?

Lees meer

3 openstaande vacatures

Fenêtre B.V.
Front-end Developer

Fenêtre B.V.

Den haag

Fenêtre B.V.

Jouw rol: Ontwikkelen in Vue.js.Werken in een scrumteams verschillende desciplines. Omgaan met nieuwe software en bijbehorende toe... Ontwikkelen in Vue.js.Werken in een scrumteams verschillende desciplines. Omgaan met nieuwe software en bijbehorende toepassingen.Werken aan... Ontwikkelen in Vue.js.Werken in een scrumteams verschillende desciplines. Omgaan met nieuwe software en bijbehorende toepassingen.Werken aan uitdagende pro... Ontwikkelen in Vue.js.Werken in een scrumteams verschillende desciplines. Omgaan met nieuwe software en bijbehorende toepassingen.Werken aan uitdagende projecten met iede... Ontwikkelen in Vue.js.Werken in een scrumteams verschillende desciplines. Omgaan met nieuwe software en bijbehorende toepassingen.Werken aan uitdagende projecten met ieder zijn eigen dynamiek.... Ontwikkelen in Vue.js.Werken in een scrumteams verschillende desciplines. Omgaan met nieuwe software en bijbehorende toepassingen.Werken aan uitdagende projecten met ieder zijn eigen dynamiek....

Fenêtre B.V.
Full Stack C# .NET Developer

Fenêtre B.V.

Den haag

Fenêtre B.V.

Jouw rol: We zoeken developers die snappen hoe je webapplicaties werken. Je hent kennis van zowel Frontend als Backend. Je snapt d... We zoeken developers die snappen hoe je webapplicaties werken. Je hent kennis van zowel Frontend als Backend. Je snapt dat frameworks helpen... We zoeken developers die snappen hoe je webapplicaties werken. Je hent kennis van zowel Frontend als Backend. Je snapt dat frameworks helpen om klanten mee... We zoeken developers die snappen hoe je webapplicaties werken. Je hent kennis van zowel Frontend als Backend. Je snapt dat frameworks helpen om klanten meer functionalite... We zoeken developers die snappen hoe je webapplicaties werken. Je hent kennis van zowel Frontend als Backend. Je snapt dat frameworks helpen om klanten meer functionaliteit te bieden in een kortere tijd. We gebruiken hiervoor ons eigen ontwikkeld Silicon Low code platfo... We zoeken developers die snappen hoe je webapplicaties werken. Je hent kennis van zowel Frontend als Backend. Je snapt dat frameworks helpen om klanten meer functionaliteit te bieden in een kortere tijd. We gebruiken hiervoor ons eigen ontwikkeld Silicon Low code platform, waarbij Vue.js technologie voor de frontend wordt gebruikt en .NET Core voor de backend.Dit vind je leuk om te doen:...

Fenêtre B.V.
Scrum Software Tester

Fenêtre B.V.

Den haag

Fenêtre B.V.

Jouw rol: Kom werken als scrum software tester in een groeiende organisatie met mooie opdrachtgevers en innovatieve producten. Wij... Kom werken als scrum software tester in een groeiende organisatie met mooie opdrachtgevers en innovatieve producten. Wij leggen je graag in ... Kom werken als scrum software tester in een groeiende organisatie met mooie opdrachtgevers en innovatieve producten. Wij leggen je graag in het kort uit wa... Kom werken als scrum software tester in een groeiende organisatie met mooie opdrachtgevers en innovatieve producten. Wij leggen je graag in het kort uit waarom wij een go... Kom werken als scrum software tester in een groeiende organisatie met mooie opdrachtgevers en innovatieve producten. Wij leggen je graag in het kort uit waarom wij een goede match kunnen zijn.DIT VIND JE LEUK OM TE DOEN:Contact met verschillende mensen; gebruikers, de P... Kom werken als scrum software tester in een groeiende organisatie met mooie opdrachtgevers en innovatieve producten. Wij leggen je graag in het kort uit waarom wij een goede match kunnen zijn.DIT VIND JE LEUK OM TE DOEN:Contact met verschillende mensen; gebruikers, de Product Owner en de ontwikkelaars.Omgaan met nieuwe software en bijbehorende toepassingen.Werken aan uitdagende projecten...

Bedrijfsprofiel

Over Fenêtre

Fenêtre is in 2004 opgericht door Eric Kruis en Roger Hendriks met de ambitie om bedrijven te voorzien van kwalitatief hoogstaande online oplossingen die écht werken. Hierbij kijken ze vanuit mens, techniek en de organisatie van de klant. Bij Fenêtre is een oplossing meer dan alleen een adviesrapport of simpele software. Het is een oplossing die écht meerwaarde biedt voor de klant en daarbij is het belangrijk dat het door alle betrokkenen met plezier wordt gebruikt. Het moet passen binnen de cultuur en structuur van de organisatie. Alleen dan blijven bestaande investeringen bewaard en kan er optimaal gebruik gemaakt worden van nieuwe mogelijkheden.

Werken bij Fenêtre

Fenêtre is altijd op zoek naar nieuw talent. Dus heb jij een passie voor techniek en zoek je uitdagend werk in een bijzondere werkomgeving waar je de kans krijgt om jezelf te ontplooien? Dan is Fenêtre de perfecte werkplek voor jou!

Je komt terecht in een flexibel en snelgroeiend bedrijf met gezellige, gemotiveerde en deskundige collega’s die samen de nieuwste webapplicaties ontwikkelen. Op de kantoren heerst een informele werksfeer en is er een efficiënte bedrijfscultuur waar beslissingen snel worden genomen. Geen langdradige en overbodige procedures, maar duidelijke afspraken. Alle medewerkers zijn ervaren in hun vakgebied en realiseren graag samen mooie oplossingen voor klanten. De focus ligt hierbij op lekker werken met resultaat voor jezelf, het bedrijf en de klant.

Klinkt goed? Verder kun je rekenen op:

  • Afwisselend en uitdagend werk doordat je verschillende soorten projecten mag uitvoeren
  • Een goed uitgeruste werkplek met de modernste computer, technologie en tools
  • Maatwerk ontwikkeltraject voor jou met persoonlijke opleiding en coaching
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • Dagelijks een goed geregelde lunch, wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel en maandelijks met je collega’s eten in een restaurant
  • Elk jaar een toffe citytrip (bijvoorbeeld: biertjes drinken & würst eten in Berlijn, pizza happen in modestad Milaan of verdwalen in de kelders vol met port in Porto)

Waar zit Fenêtre?

Bij Fenêtre kun je werken op één van hun kantoren in Utrecht of Den Haag. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kun je kiezen op welke plek je aan de slag gaat.

Het kantoor in Den Haag is gevestigd op een unieke werklocatie: de Caballero Fabriek in Den Haag. De ‘CabFab’ ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van station Voorburg en enkele minuten lopen van de bushalte op de Saturnusstraat. Kom je liever met de auto? Dan is het maar enkele minuten rijden vanaf de afslag op de A12 of de A13.

Het andere kantoor is gevestigd in het inspirerende HNK Utrecht West. Dit kantoor is centraal gelegen en in de buurt van de uitvalswegen en op loopafstand van Utrecht Centraal.