Bedrijfsprofiel

Ez2xs

EasyToAccess is een bedrijf dat in de cloud slimme software voor professionals in het bedrijfsleven bouwt, zoals consultants, advocaten, interim-managers, medewerkers van recruitment bureaus en certificeringsbureaus. Ze hebben hun software zo gebouwd dat het het bedrijf kosten bespaart en het heel veel gemak voor de medewerkers oplevert. 

Banner

Over ez2xs

Ez2xs (EasyToAccess) is een bouwer en beheerder van een informatie- en communicatie platform voor professionals. Dit betekent dat ze voor advies- en interimbureaus, werving en selectiebureaus, advocatenkantoren en certificeringsbureaus een software systeem leveren waarmee alle bedrijfsgegevens (zoals contactgegevens, documenten, e-mails, agenda, facturen, contracten, projectgegevens, urenregistraties) volledig en op een slimme manier in 1 systeem geïntegreerd worden.

Voor een organisatie geeft dit overzicht en helderheid en bespaart het kosten en tijd. Omdat ez2xs een cloud-toepassing is, zijn eigen servers (bijv. Microsoft Exchange e-mail- en file server), systeembeheer, en licenties (anti-spam/ -virus) overbodig.

Banner

Werken bij ez2xs

Kies je voor ez2xs en zien zij in jou een nieuwe aanwinst? Dan staat er een goed salaris voor je klaar in verhouding tot je ervaring, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkeling. Jij mag werken bij een dynamisch bedrijf. Waarbij je een inspirerende werkplek hebt, namelijk op het vliegveld met uitzicht op de landingsbaan, fijne collega’s hebt en werkt in een fantastisch team.

Wil jij een topbaan? Wacht dan niet langer en bekijk de vacature(s).

klanten

Waar zit ez2xs?

Het kantoor van ex2xs bevindt zich aan de luchthavenweg in Eindhoven. Het pand is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.