Bedrijfsprofiel

eBenefits

eBenefits is een ervaren specialist op het gebied van pensioen- en employee benefitssoftware en levert praktische, kostenbesparende oplossingen voor uitvoerders, adviseurs en werkgevers.

Bannerbreaker

Over eBenefits

eBenefits biedt betrokken partijen inzicht, overzicht en controle op werkgever-, regeling- en werknemersniveau. Zowel grafisch als cijfermatig op basis van actuele wet- en regelgeving voor nauwkeurige calculaties, krachtig beheer en heldere communicatie van uw pensioen- en employee benefitsgegevens. Een dedicated team met een gericht doel en focus: het efficiënt en begrijpelijk inrichten van de keten rond pensioenen en employee benefits.

Pensioen en employee benefits worden door velen als complex en lastig ervaren. Uitvoerders kampen met legacy en trage, omvangrijke administraties, adviseurs (her)oriënteren zich op hun positie en werkgevers/werknemers hebben een incompleet, onsamenhangend en niet actueel beeld van hun dure arbeidsvoorwaarden. Het is de missie van eBenefits om de complexe wereld van pensioenen en employee benefits beheersbaar en begrijpelijk te maken voor de verschillende partijen binnen de keten. Het integraal bieden van inzicht, overzicht en controle op het moment én op de plaats dat het de klant het beste uitkomt.

breaker

Werken bij eBenefits

De software wordt ontwikkeld door een compact team van enthousiaste en gedreven developers, testers en functioneel ontwerpers. Klantwensen en eigen inzichten worden door hen vertaald naar effectieve toepassingen binnen de software. Ze doen dit in sprints volgens de Agile/Scrum-methode.
Bij eBenefits gaan ze informeel, maar professioneel met elkaar om. Ze zijn kritisch naar elkaar, werken altijd oplossingsgericht en kijken steeds weer waar ze de software, zichzelf en hun werkwijze kunnen verbeteren.

Medewerkersbreaker


Waar ligt eBenefits?

eBenefits is gevestigd in Gouda. eBenefits ligt vlakbij de A12. Het pand is gemakkelijk te bereiken met de auto. eBenefits is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op nog geen 4 minuten loopafstand stopt er een bus. En op nog geen 1km zit het station Gouda.

Locatie


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.