Bedrijfsprofiel

Dynniq

Dynniq helpt organisaties met het beheer van mobiliteits- en energiestromen. Dat doet het bedrijf met geavanceerde technologische oplossingen. Dynniq richt zich met name op systems engineering en biedt geïntegreerde oplossingen op basis van ontwerp, implementatie en onderhoud.


Over Dynniq

Dynniq is een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Dagelijks ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden 1.800 medewerkers  technologische oplossingen, die directe ondersteuning bieden bij het dagelijks leven van gebruikers. De missie van Dynniq: met geavanceerde technologie mensen en goederen ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming.

Dynniq koppelt kennis over het managen van mobiliteit, parkeren én energie met een op systems engineering gebaseerde aanpak. Op deze manier slaagt het bedrijf erin verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te beheren. Zo realiseert Dynniq een vitale en sterke infrastructuur.

De producten van Dynniq worden ingezet voor:

  • smart mobility;
  • stedelijke mobiliteit;
  • interstedelijke mobiliteit;
  • control systems.


Klanten en projecten

Dynniq is bezig met veel verschillende cases op de gebieden van mobility, energy en parking.

  • Mobility Dynniq maakt verkeersoplossingen, verlichtingssystemen en control systems, onderverdeeld in verschillende oplossingen voor de desbetreffende verkeersproblemen. 
  • Energy Dynniq ontwerpt, realiseert en onderhoudt installaties voor energienetwerken in het hoog- en middenspanningssegment.
  • Parking Dynniq bedenkt parkeeroplossingen, waarbij het parkeeraanbod en de vraag effectiever en efficiënter op elkaar zijn afgestemd. Daarbij spelen duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid een grote rol.


Werken bij Dynniq

Bij Dynniq kom je terecht in een team van gedreven collega’s die dag en nacht voor elkaar klaar staan. Met je collega’s werk je aan gezamenlijke doelen. De technische kennis en kunde die binnen het bedrijf aanwezig zijn, zorgen voor inspiratie en creëeren een sfeer van gezamenlijk succes.

Dynniq heeft een goed salaris voor je, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij is vakinhoudelijk bijblijven van het grootste belang; Dynniq ondersteunt je daarin met diverse opleidingen en trainingen.

Waar zit Dynniq?

Het hoofdkantoor van Dynniq ligt in Amersfoort. Het bedrijf is op alle manieren goed bereikbaar.

 

0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.