Dover Fueling Solutions

Turnhout

Dover Fueling Solutions

Dover Fueling Solutions is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van geavanceerde technologieën, diensten en oplossingen in de brandstof- en gemakswinkel.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar gedreven professionals. Lees verder en ontdek of ze op zoek zijn naar jou!

Over Dover Fueling Solutions

Het hoofdkantoor van Dover Fueling Solutions (DFS)  is gevestigd in Austin, Texas. Al meer dan 100 jaar zijn zij wereldleiders op het gebied van innovatie. 

DFS, de eerste end-to-end tankoplossing in de branche, biedt geavanceerde brandstof-afgifteapparatuur. Zo leveren ze:

  • Innovatieve apparatuur en componenten
  • Speciale systemen
  • Verbruiksartikelen
  • Software en digitale oplossingen
  • Ondersteunende diensten 

De DFS-business bestaat uit toonaangevende merken, waaronder: Tokheim, Wayne Fueling Systems, Fairbanks, ProGauge, ClearView en OPW Fuel Management Systems. Ze leiden elke markt die ze bedienen met gerichte expertise, vooruitstrevend denken en klantgerichte innovatie. Allemaal om de prestatiegrenzen voor hun klanten en aandeelhouders te verleggen. 

Werken bij Dover Fueling Solutions

Spreekt werken bij Dover je aan? Begrijpelijk! Je kiest namelijk voor een dynamische werkomgeving. Een werkplek ver van files, waar je werkt met krachtige IT-apparatuur.

Samen met een team van gedreven professionals, werk jij aan uitdagende projecten binnen verschillende omgevingen, zoals: cloud-, embedded-, client-, hardware en software-integratie. Dé plek om je eigen kennis en skills te perfectioneren. 

Naast een competitief salaris kun jij rekenen op een breed scala aan mogelijkheden, waaronder: een gezonde balans tussen werk en privé, meer vakantiedagen dan gemiddeld, de mogelijkheid om je hoofd leeg te maken met een lekker potje tafeltennis of aan onze pooltafel. O ja, voor koffie, fruit, snoep, drankjes én de lunch wordt gezorgd! 

Sluiten jouw interesses en ambities aan bij dit bedrijf? Bekijk dan de openstaande vacature(s) en laat vandaag nog van je horen.

Onze locatie

Everdongenlaan 31 , Turnhout
Adres
Everdongenlaan 31
Turnhout