Bedrijfsprofiel

dNovo

DNovo ziet kansen in ideeën en stroopt graag gezamenlijk de mouwen op om oplossingen te realiseren.

Met ruim 25 jaar e-commerce-ervaring weet dNovo ICT feilloos waar Abraham de mosterd haalt. Sinds 1994 is het bedrijf vertrouwd met het internet; het heeft inmiddels een keur aan websites mogen realiseren. Het bouwen van websites met oog voor bezoekersstromen, conversierates en design, is de kern van de dagelijkse bezigheden. 

breaker

Over dNovo

Het Enschedese dNovo is een jong en innovatief bedrijf. Het heeft primair als doel om met zijn nuchtere mentaliteit werkende websites en webapplicaties voor zijn klanten af te leveren. DNovo is techniek en dienstverlening ineen.

De twee specialiteiten van dNovo zijn het innoveren, ontwerpen en implementeren van websites en interactieve webapplicaties, en het optimaliseren van conversies. Het bedrijf doet er alles voor om te zorgen dat zijn opdrachtgevers optimaal hun verhaal, product of dienst kunnen communiceren, om daarmee klanten en gebruikers sneller te laten converteren. DNovo vertaalt het idee naar een professioneel onlineconcept.

DNovo houdt zich bezig met:

  • e-commerce;
  • websites en webshops;
  • maatwerkapplicaties;
  • hosting;
  • onderhoud en service;
  • koppelingen.

breaker

Klanten en projecten

DNovo werkt samen met grote ICT-partners als Magento, Mailplus en Pay.nl. Het bedrijf heeft diverse Magento-certificaten.

De partners van dNovo:

breaker

Werken bij dNovo

DNovo biedt jou als specialist een afwisselende functie, vol uitdagingen. Je krijgt ruimte om initiatief te nemen en je persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Je komt terecht in een jong en dynamisch team van enthousiaste medewerkers. Je werkt hierbij in een innovatieve omgeving met een informele werksfeer. Daarnaast is er ruimte voor trainingen en opleidingen, om jezelf verder te ontwikkelen en je kennis op peil te houden.  

"Wanneer wij de handen ineenslaan, ontstaat de novo, het nieuwe"

breaker
Waar zit dNovo?

Het kantoor van dNovo vind je in het noorden van de stad Enschede, op de Moutlaan. 

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.