Distri Data ondersteunt met hun innovatieve ERP-automatiseringsoplossingen (zelfbedienings)groothandelsbedrijven in de food- en non-food branche in een almaar sneller veranderende markt en de immer veeleisende klant.

Over Distri Data

De laatste jaren is er met de opkomst van internet zoveel veranderd in de (informatie)technologie, dat ze in 2010 hebben besloten een geheel nieuwe, allesomvattende oplossing te ontwikkelen. Dat is Solidis. Ontwikkeld met de modernste technologie, volledig online beschikbaar, en echt klaar voor de toekomst! Gegarandeerd! Distri Data is zich bewust van de belangrijke plaats die haar software heeft in de bedrijfsvoering van haar klanten. De relatie met de klanten is dan ook langdurig en intens. Zij kijken niet op een uurtje meer of minder! Dat Distri Data een innovatief bedrijf is en geen angst heeft nieuwe technieken te testen en toe te passen, weten hun relaties als geen ander! Zo blijft men voorlopen op de concurrentie.

Klanten en projecten

Distri Data werkt continu aan diverse projecten.
Een aantal van hun klanten zijn:

Werken bij Distri Data

Distri Data is een moderne werkgever, die het belangrijk vindt dat zijn medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zij bieden een boven markt gemiddeld salaris en extra vakantiedagen en doen er alles aan om jouw ontwikkeling actief te stimuleren. 

Waar is Distri Data gevestigd?

Het kantoor van Distri Data is te vinden in het zuiden van Woerden, dicht bij de afslag van A12 tussen Gouda en Utrecht. Met bushaltes op enkele meters van het pand is Distri Data gemakkelijk te bereiken. 

1 openstaande vacatures

Distri Data, Woerden
Distri Data is per direct op zoek naar een Junior Java Servoy Developer!

Onze locatie

Vijzelmolenlaan  6A, Woerden
Adres
Vijzelmolenlaan 6A
Woerden