DEXELS

Amsterdam

DEXELS

Dexels is opgericht in 2000 door Martin Bergman en Arjen Schoneveld. Vanaf 2003 is Dexels betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van het Sportlink systeem. Een ERP applicatie voor sportbonden. De Sportlink applicatie is gebouwd op het door Dexels ontwikkelde micro service framework Navajo.

Over Dexels
Hun inspanningen aan Navajo werden beloond door Sun Microsystems met een Duke’s Choice’s Award in 2007. De mensen bij Dexels zijn loyaal aan de organisatie. Vanuit het zonnige en ruimtelijke kantoor in Amsterdam Noord aan het IJ zorgen ze ervoor dat miljoenen sporters, amateurs en professionals, toegang hebben tot alle informatie die dagelijks benodigd is om hun geliefde sport te beoefenen. Ze vormen partnerships met de grootste sportbonden van Nederland waaronder de KNVB.

Naast Sportlink werkt Dexels aan innovatieve IoT oplossingen via haar dochteronderneming Sendrato. Binnen Sendrato zijn er oa wearables ontwikkeld voor gebruik om grote evenementen. Daarnaast wordt er gewerkt aan een systeem voor zeer nauwkeurige (indoor) lokalisatie voor toepassingen in o.a. de entertainment industrie en de sport.

Werken bij Dexels
Dexels medewerkers behoren ongetwijfeld tot de beste softwarearchitecten en -ontwikkelaars in Nederland. Van de 17 werknemers hebben 15 van hen relevante bachelor-, master- en PhD diploma's in de informatica, wiskunde en natuurkunde.

Waar zit Dexels?

Het hoofdkantoor van Dexels is gelegen in Amsterdam. 

4 open jobs

DEXELS, Amsterdam
Dexels is looking for Java Software Developers to work on a wide range of apps for the sports, events and...
DEXELS, Amsterdam

Dexels is looking for Java Fullstack Developers to work on a wide range of apps for the sports, events and...

DEXELS, Amsterdam
Wij zij op zoek naar een ervaren front-end developer.
DEXELS, Amsterdam
Wij zij op zoek naar een ervaren front-end developer.

Onze locatie

Grasweg  55, Amsterdam
Address
Grasweg 55
Amsterdam