Desatel

Nieuwerkerk aan den ijssel

Desatel

Zoek jij een baan in ICT en telecom? Bij een bedrijf in omgeving Rotterdam? Waar je de kans krijgt om mee te helpen aan de verdere ontwikkeling en innovatie van de organisatie? Dan ben je bij Desatel aan het juiste adres! 

Lees meer

1 openstaande vacatures

Desatel
Netwerk & VoIP Specialist

Desatel

Nieuwerkerk aan den ijssel

Desatel

Jouw rol: Als Netwerk & VoIP Specialist houdt je je bezig met het implementeren en onderhouden van netwerk (switches, routers,... Als Netwerk & VoIP Specialist houdt je je bezig met het implementeren en onderhouden van netwerk (switches, routers, firewall en infra) ... Als Netwerk & VoIP Specialist houdt je je bezig met het implementeren en onderhouden van netwerk (switches, routers, firewall en infra) en M365 omgevin... Als Netwerk & VoIP Specialist houdt je je bezig met het implementeren en onderhouden van netwerk (switches, routers, firewall en infra) en M365 omgevingen. Je zorgt v... Als Netwerk & VoIP Specialist houdt je je bezig met het implementeren en onderhouden van netwerk (switches, routers, firewall en infra) en M365 omgevingen. Je zorgt voor voorbereidingen van nieuwe projecten en implementaties en uitbreidingen bij bestaande klanten. T... Als Netwerk & VoIP Specialist houdt je je bezig met het implementeren en onderhouden van netwerk (switches, routers, firewall en infra) en M365 omgevingen. Je zorgt voor voorbereidingen van nieuwe projecten en implementaties en uitbreidingen bij bestaande klanten. Tevens werk je proactief aan het voorkomen en verhelpen van mogelijke problemen en storingen. Je werkt zelfstandig maar i...

Bedrijfsprofiel

Over Desatel

Desatel is een ICT- en telecomspecialist en biedt totaaloplossingen aan op het gebied van telecommunicatie, bedrijfsautomatisering en datanetwerken. Ze adviseren en begeleiden organisaties in hun digitale transformatieproces en bieden betaalbare en innovatieve oplossingen op maat aan. 

Voor klanten fungeren ze als “Singel Point of Contact”, zodat zij altijd een vast aanspreekpunt hebben. De ervaren experts van Desatel staan altijd voor de klant klaar en pakken problemen direct op. Ze zorgen ervoor dat hun klanten volledig ontzorgd worden en dat ze langetermijnrelaties kunnen opbouwen. 

Werken bij Desatel

Bij Desatel kun je rekenen op een gevarieerde en leerzame baan binnen een platte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je zult hier o.a. gaan werken aan mobiele telefonie, beveiliging, netwerken, databekabeling, audiovisuele installaties en meer. Het is een echt Rotterdams bedrijf en dat merk je aan alles: ze dragen hun hart op de tong en werken keihard, maar vinden ook dat plezier en ontspanning erbij hoort. Zo organiseren ze regelmatig leuke activiteiten of gaan ze gezellig samen lunchen of dineren. 

Waar zit Desatel?

Het kantoor van Desatel is gevestigd aan de Ligusterbaan 1 in Capelle aan den IJssel.