De Visser Netherlands B.V.

De Visser Netherlands B.V.

De Visser maakt en installeert ondergrondse en bovengrondse vloeibaar-gas installaties voor verschillende doeleinden. Met jarenlange ervaringen en bewezen vermogen tot innoveren maakt De Visser de juiste keuzes in de toepassing en verwerking van materialen zoals tanks, pompen, compressoren, verdampers en andere accessoires die de bedrijfszekerheid en lage onderhoudstarieven garanderen.

de visser werken bij

Over De Visser

Sinds 1954 ontwerpt en fabriceert de organisatie zogenaamde skid- installaties: semi-mobiele installaties gemaakt voor stationair gebruik. Hierbij zijn de opslagtank, de pomp-unit en de appendages binnen de contouren van een constructieframe of container bevestigd. Compact en slim gebouwd, eenvoudig te vervoeren en voor verschillende doeleinden en regelgevingen inzetbaar. Met name in het buitenland wordt de toepassing van de skid- installatie veelvuldig gebruikt in startende markten, om te onderzoeken of de verkoop van vloeibaar gas op een bepaalde locatie succesvol is. Zodra dit het geval is, kan er een permanente stationaire installatie worden geplaatst en wordt de skid- installatie vervoerd naar een nieuwe locatie. De skid- installatie heeft een standaard tankopslagcapaciteit van circa 2,7 tot 20 kubieke meter en kan naar wens van de klant in diverse uitvoeringen worden geconstrueerd.

Tevens construeert De Visser vloeibare gasinstallaties voor opslag, overslag en distributie. Voorbeelden hiervan zijn: depots, autogas tankstations, heftruckvulinstallaties, transportmiddelen, propaan-flessen-vulstations, gasaansteker-vulstations, spuitbusfabrieken voor drijfgas en aerosol, noodstroomsystemen et cetera.

De Visser heeft ruime aantoonbare ervaring het ontwerpen en construeren van gasinstallaties voor dampafname, naast installaties die gebruik maken van natuurlijke verdamping, heeft de Visser ruime ervaring met oplossingen die gebruik maken van geforceerd verdamping. Hierdoor kunnen er desgewenst capaciteiten worden behaald meer dan 3000 kg per uur.

Klanten en projecten

De Visser heeft al gewerkt voor verschillende klanten.

Een aantal klanten zijn:

  • BP
  • Total
  • Shell
  • Benegas
  • Primagaz
  • Antargaz

de visser collega

Werken bij De Visser

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de vestigingen in Nederland, veelal op locatie bij tankstations, aerosol industrie- en procesinstallaties in de Benelux maar ook in het buitenland. De Visser telt circa 60 enthousiaste werknemers met een kordate no-nonsense mentaliteit.

Kwaliteit en veiligheid vormen de basis voor hun core values en niet voor niets. Nieuwsgierigheid maakt hun mensen deskundig. Ze zijn veiligheidsbewust, iets dat ervoor zorgt dat iedereen veilig thuiskomt. Ze zijn trots op wat ze doen, ze zijn beschikbaar, 24/7h bereikbaar en zijn bereid kordaat en snel op te treden. Zij maken de juiste oplossingen op de juiste plek beschikbaar en op het juiste moment. Ze behouden beschikbaarheid, door overdracht van kennis en verkiezen preventief boven correctief onderhoud. Beschikbaarheid vertaalt zich in duurzaamheid waardoor zij concurrerend zijn op basis van “Total cost of ownership”.

de visser kantoor

Waar zit De Visser?

De Visser is gevestigd aan de noordzijde van Lelystad. Zeer gemakkelijk te bereiken met de auto, aangezien het bedrijf vlak naast de snelweg ligt.

4 openstaande vacatures

De Visser Netherlands B.V., Amsterdam
Ben jij het lichtpunt in de duisternis voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en...
De Visser Netherlands B.V., Lelystad
Geef jij vol gas om onze klanten zo goed mogelijk te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer...
De Visser Netherlands B.V., Lelystad
Wil jij met je hands-on mentaliteit nog meer mensen laten kennismaken met een groeiend familiebedrijf? Dan zit je goed bij...
De Visser Netherlands B.V., Amsterdam
Geef jij vol gas om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te doen? Dan zijn wij op zoek naar...

Onze locatie

Nikkelstraat 19, Lelystad
Adres
Nikkelstraat 19
Lelystad