Bedrijfsprofiel

Datacon BV

Bij Datacon heerst een informele, maar professionele sfeer. Hun kernwaardes zijn resultaatgericht, value-for-money, pragmatisch en professioneel. Het kantoor van Datacon bevindt zich in het centrum van Tilburg.

Over Datacon

Sinds 1997 helpt Datacon haar klanten met het realiseren van ambitieuze projecten om deze belofte waar te maken. Ze ontsluiten informatie met behulp van iPaaS, API Management en relevante applicaties, waarbij zij hun kennis combineren met moderne technologie.

Werken bij Datacon

Met een hecht team van ruim 50 personen op het gebied van applicatie-integratie en software engineering (voornamelijk senior), architectuur, infrastructuur, projectmanagement, support, sales en management werken zij dagelijks aan uitdagende integratie- en portalprojecten en voeren ze beheer uit op bestaande implementaties. Dit doen ze nu 20 jaar.

Al hun medewerkers hebben als vaste werkplek hun modern, duurzaam kantoor in het centrum van Tilburg. Tevens bieden zij de mogelijkheid om één dag per week vanuit huis te werken.

Binnen Datacon kijken ze verder naar jouw persoonlijke behoeftes en ontwikkelingen. Doordat ze niet met een detacheringsmodel werken, besteden ze veel tijd en aandacht aan je persoonlijke groei, op zowel technisch als persoonlijk vlak. Mensen hebben het bij Datacon naar hun zin, ze kunnen echt zich zelf zijn, waardoor ze het beste uit zich zelf halen. Hun lange dienstverbanden en laag verloop zijn hiervan het bewijs.

Je brengt een groot deel van je leven door op je werk en met je collega’s. Dan is het wel zo prettig als je je daar thuis voelt. Bij Datacon is de sfeer informeel professioneel. Ze zijn allergisch voor bureaucratie. Bij Datacon krijg je de vrijheid om je eigen pad te volgen en een eigen, unieke draai aan je werk te geven.

Zo gaan ze regelmatig samen op pad om te borrelen, te zaalvoetballen of voor hun jaarlijks personeelsuitje. Soms organiseren ze een biosavondje of een gezellige zomerse lunch in de zon. En er vinden regelmatig spontane game avonden plaats. Op het dak van hun kantoor (het meest groene van Nederland) staat een flinke barbecue waar ze regelmatig gebruik van maken.

Dataconners zijn betrokken bij het bedrijf. Andersom is Datacon betrokken bij jou. Dat merk je aan alles. Ze werken altijd in teams en leggen de lat graag hoog voor zichzelf. Ze hebben de ambitie om de allerbeste te zijn. Datacon maakt de wildste ideeën waar. Zo is Datacon.

Waar zit Datacon?

De organisatie is gevestigd in Tilburg. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.