Bedrijfsprofiel

Copernicare

CoperniCare is onderdeel van Copernicus Interchange Technology B.V. en ontwikkelt sinds 2010 speciale softwareoplossingen voor instellingen in de zorg. Hun softwareoplossingen zijn vooral gericht op het registreren en traceren van medische artikelen, instrumenten, apparatuur, weefsel en patiënten. Daarnaast richten ze zich op sluitend voorraadbeheer en goederenstroom optimalisatie. De verschillende modules zijn gebaseerd op standaarden, zoals bijvoorbeeld GS1, HIBC en ISBT-128.

Over CoperniCare (Copernicus)

De grote kracht van hun CoperniCare xVS applicaties ligt in het feit dat ze volledig zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de praktijk. Dit maakt dat hun oplossingen zeer goed aansluiten bij de eisen en wensen van de medewerkers op de “werkvloer” van de verschillende afdelingen en zeer gebruikersvriendelijk en intuïtief zijn.

De oplossingen die CoperniCare levert helpen ziekenhuizen de patiëntveiligheid te verhogen, de kosten te verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen.

Voor het laten aansluiten van de softwareoplossingen op de andere ziekenhuissystemen maakt CoperniCare gebruik van Niklas, het integratieplatform van Copernicus. Dit garandeert een soepele en betrouwbare gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld het EPD, het ERP, het inkoopsysteem of met de OK planning.

Het succes van CoperniCare schuilt in het feit dat ze niet alleen de softwareoplossingen leveren maar ook de implementatie faciliteren. Daarbij werken ze ook nauw samen met partijen die veel ervaring hebben met de processen en procedures in ziekenhuizen.

Werken bij CoperniCare (Copernicus)

Vanuit hun kantoor in het centrum van Hoofddorp werken ze met 16 medewerkers aan interessante business cases. Als je collega’s vraagt wat het werk zo leuk maakt, is het de diversiteit aan werkzaamheden.
De organisatie groeit hard met veel leuke nieuw klanten en mooie projecten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dat kan met meer kennis en ervaring opdoen in het team, maar ook met het volgen van een cursus en/of opleiding.

Waar zit CoperniCare (Copernicus)?

Ze werken vanuit een prima en goed bereikbaar kantoor in Hoofddorp.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.