Cincero IT is een kennisorganisatie. Wij leveren hoogwaardige infrastructurele IT kennis en kunde aan grote bedrijven met complexe IT omgevingen. Onze IT professionals ontwerpen, implementeren, beheren, optimaliseren en beveiligen zeer technische en complexe netwerk infrastructuren.

Over Cincero IT

De hedendaagse snelle technologische ontwikkeling vraagt om hoogwaardige IT kennis. Middels gezamenlijke kennisdeling verrijken wij constant onze kennis. Hierdoor spelen wij adequaat in op de continu veranderende behoeften en hoge eisen waaraan de IT omgeving binnen een organisatie moet voldoen. Wij leveren kennis professionals, voor korte of langere periode, landelijk maar ook wereldwijd.

In vain have you acquired knowledge if you have not imparted it to others.

Expertise:

Wij hebben ons gespecialiseerd op 4 kennisgebieden, te weten:

  • Operating Systems (OS): Linux, Windows, Unix
  • Networking: Routing & Switching, Voip, Wireless, Datacenter
  • Virtualization & Cloud: VMware, Citrix, Openstack, Hyper V
  • Security: Security Awareness, Penetratietesten & Trainingen

     Onze IT professionals zijn binnen onze kennisgebieden gecertificeerd en hebben ruime praktijkervaring. Zodoende hebben wij kennis en verstand van de meest complexe technische infrastructuren. De techniek ontwikkelt zich echter snel. Het hebben van up-to-date kennis en continue kennis verrijking is essentieel in onze branche. Daarom blijven wij constant investeren in het uitbreiden van onze kennis, het aanleren van de nieuwste technologieën en gebruik maken van de nieuwste methodieken.

     Werken bij Cincero IT

     Cincero IT is een snelgroeiende organisatie. De core business is het op basis van detachering leveren van hoogwaardige infrastructurele IT kennis en kunde aan grote bedrijven. Onze IT professionals ontwerpen, implementeren, beheren en optimaliseren IT infrastructuren. Maar ook het complete security aspect behoort, al dan niet met onze zuster organisatie Secured By Design, tot de mogelijkheden.

     Verder worden er regelmatig workshops, trainingssessies en informele bijeenkomsten georganiseerd waar je met collega’s van gedachten kunt wisselen en kennis en ervaring op kunt doen.

     Cincero IT is een snelgroeiende organisatie en is daarom altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

     Onze ervaren IT Consultants zijn voornamelijk werkzaam op 3e lijns niveau binnen het gehele ICT infrastructuren kennisdomein van grote enterprise omgevingen. Binnen dit domein zijn wij gespecialiseerd in 4 kennisgebieden, te weten: Operating Systems, Connectivity, Cloud en Security.

     De snelle technologische vooruitgang binnen de Informatie Technologie maakt dat constante training essentieel is binnen onze organisatie. We investeren dan ook veel in het uitbreiden van het kennisniveau van onze consultants. United by Knowledge, dát is waar Cincero IT voor staat.

     Waar zit Cincero IT?

     Het hoofdkantoor van Cincero IT is te vinden in Almere.  

     0 open jobs

     Onze locatie

     Herikerbergweg 31, Amsterdam
     Adres
     Herikerbergweg 31
     Amsterdam