Bedrijfsprofiel

Cell[0]

Cell[0] is een collectief van programmeurs in Eindhoven. Ze ontwikkelen mobiele native en hybrid apps, websites en webapplicaties voor andere organisaties. Het bedrijf biedt hun ontwikkelwerk aan in een flexibele dienst waarmee ze kunnen aansluiten bij wat de klant nodig heeft.


Over Cell[0]

Cell[0] voert projecten uit voor andere organisaties. Dit kan zowel op locatie als onderdeel van het team, of volledig uitbesteed op het kantoor. Ze werken in (korte) sprints op grote en kleine projecten. Regelmatig contact met de klant staat centraal. Ze bieden meerwaarde door niet alleen mee te werken, maar vooral ook mee te denken. Ze zien zichzelf dan ook als (intern) team wat met de klant meedenkt en niet alleen maar uitvoert.

Werken bij Cell[0]

Cell[0] is een jong collectief gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen op het gebied van web en mobile. Alle leden van het collectief zijn mede-eigenaar. Ze geloven in een non-hiërarchische structuur, waarbij de leden gelijkwaardig zijn. Basisprincipe is dat leden elkaar moeten kunnen vertrouwen. Ze zijn als collectief alsmaar bezig om zichzelf te verbeteren. Zowel in de opzet van het bedrijf zelf, als de eigen vaardigheden als developer.

Ze laten zich inspireren door bedrijven als Semco, Valve, HolacracyOne en de cell-theorie van Eckart Wintzen.

Waar zit Cell[0]?

Het kantoor van Cell[0] is gevestigd in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Met het station van Eindhoven Strijp-S op steenworpafstand van het bedrijf, is de organisatie gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.