Bratpack internetdiensten

Zwanenburg

Bratpack internetdiensten


Bratpack is al 17 jaar totaal-leverancier van internetdiensten: vanuit hun kantoor in Zwanenburg verzorgen ze de vormgeving, techniek en marketing voor meer dan 1250 bedrijven in verschillende Europese landen. 

Bij Bratpack werken ze met een persoonlijke aanpak, hierdoor leren ze hun klanten goed kennen. En vice versa! Elke website wordt op maat gemaakt. De klant krijgt niet alleen een unieke website in zijn eigen huisstijl, maar vooral ook een website die naadloos aansluit bij zijn wensen en doelen

breaker

Over Bratpack


Bratpack is opgericht in 2002 en onderdeel van The Bratpack Group. Bratpack is een full-service leverancier van internetdiensten en levert zowel aan bedrijven als aan non-profit-organisaties. Dat doen ze in Nederland en Vlaanderen. Door een persoonlijke aanpak kan Bratpack zijn diensten nauwkeurig afstemmen op de wensen van de klant.

Bratpack heeft een team van meer dan 20 professionals in diverse vakgebieden. Het bedrijf werkt voor een diversiteit aan opdrachtgevers en levert onder meer de volgende internetdiensten:
 

 • webdesign;
 • online marketing;
 • webshops;
 • content management;
 • social media advertising;
 • online fondsenwerving;
 • digitale nieuwsbrieven;
 • mobiele oplossingen;
 • hosting;
 • domeinnaamregistratie.

Bratpack is daarnaast actief betrokken bij lokale organisaties en sportverenigingen. Naast de vrijwilligersfuncties die vanuit de directie van het bedrijf bekleed worden, ondersteunt Bratpack deze organisaties ook bij het verbeteren van hun website. 

breaker

Klanten en projecten


Bratpack werkt voor allerlei soorten opdrachtgevers: van grote organisaties met vestigingen over de hele wereld tot de lokale ondernemers. Dankzij de aanwezige ervaring, de grote creativiteit en de praktische aanpak kan Bratpack vrijwel iedere opdrachtgever goed van dienst zijn. Een kleine greep uit het grote aantal succesverhalen:

 • Joey Schaar: onlangs is de nieuwe website succesvol gelanceerd.
 • Aiki-Budo Sport: in 2015 zijn de bezoekersaantallen verdubbeld en de bestellingen bijna verdriedubbeld.
 • Big Bags Online: met de lancering van de nieuwe website is het bezoekersaantal met ruim 400% gestegen.
 • Stichting DierenLot: het aantal websitebezoekers is na de lancering van de nieuwe website met 105% gestegen.


Partners van Bratpack zijn NedFox, Buckaroo, 123TCS, Google Partner en Klantenvertellen.

breaker

Werken bij Bratpack

Bratpack is een jong en innovatief online marketing-bureau. Ze hebben een open bedrijfscultuur waarin op een directe en professionele manier (samen)gewerkt wordt. Bratpack werkt uitsluitend met mensen die passie voor hun vak hebben en houden van een informele werksfeer. De klanten van Bratpack bevinden zich voornamelijk in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. 

Natuurlijk is er naast de werkzaamheden genoeg ruimte voor ontspanning. Zo is er een grote, gezellige kantine waar je kunt tafelvoetbalen of tafeltennissen. De borrel begint elke vrijdagmiddag om 16:00 uur!

Neem een kijkje bij Bratpack:

breaker

Waar zit Bratpack?


Al sinds de oprichting is Bratpack gevestigd in Zwanenburg, aan de Zwanenburgerdijk 303A. Het kantoor van Bratpack ligt centraal, langs de A200/N200 tussen Haarlem en Amsterdam.

Bezoek per auto: volg de routebeschrijving op het navigatiesysteem richting Zwanenburg. Nadat je op de brug over de Ringvaart rijdt, ben je op de Zwanenburgerdijk; het kantoor van Bratpack is rechts direct na de brug. Je kunt voor de deur gratis parkeren op parkeerplaatsen van het bedrijf. 

Het kantoor is ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Het bevindt zich op een loopafstand van 10 minuten vanaf NS Station Halfweg-Zwanenburg. Om de 15 minuten gaat er een trein van en naar Haarlem of Amsterdam Centraal.

          

0 open jobs

Onze locatie

Zwanenburgerdijk 303A, Zwanenburg
Address
Zwanenburgerdijk 303A
Zwanenburg