B&M Topsite

Brielle

B&M Topsite

Topsite is een full service internetbureau dat effectieve websites bedenkt, ontwerpt en bouwt. Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk producten; van websites en oplossingen tot scorende webshops. Veel mooie en gebruiksvriendelijke websites vallen al onder hun naam, en er gaan nog vele volgen. 


Banner

Over B&M Topsite

In overleg met de klant gaat Topsite aan de slag met state-of-the art websites, webshops en oplossingen. Klantwensen worden zorgvuldig vertaald naar technische mogelijkheden. De maatwerk websites die Topsite levert zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan de online successen van klanten. Binnen het bedrijf staat innovatie centraal. Zowel intern als extern wordt effectief gecommuniceerd waardoor producten zo optimaal mogelijk tot stand kunnen komen. 


Klanten en projecten

De diensten van Topsite kunnen bewonderd worden op de websites van hun klanten. Onder deze klanten scharen zich o.a. Bentley Netherlands, Novy Nederland, Porsche, de Online Skateshop en diverse makelaarswebsites. Op deze websites heeft Topsite gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de strategie, het Content Management System, betaalsystemen, etc. 


Werken bij B&M Topsite

Bij Topsite vinden ze het belangrijk dat iedereen zichzelf en zijn/haar kwaliteiten zo breed en zo diep mogelijk kan ontwikkelen. Verder wordt er ook veel waarde gehecht aan een prettige werkomgeving. Voor developers houdt dit natuurlijk in dat ze de vrijheid krijgen om in een Operating System naar keuze te werken, waarbij ook de tools en scripts afhankelijk zijn van de voorkeur van de developer. Op deze manier kan iedereen doen waar hij/zij goed in is.

Medewerkers

Waar zit B&M Topsite?

Topsite is gevestigd in Brielle. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand en er zijn voldoende parkeerplekken bij het kantoor. Het pand is goed bereikbaar en biedt mogelijkheden om zowel met de auto als met het openbaar vervoer te komen. Het ligt slechts 25 autominuten bij Rotterdam/Delft vandaan.

 

Onze locatie

Nicolaas Pieckstraat 12 , Brielle
Adres
Nicolaas Pieckstraat 12
Brielle