Blue Line Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Blue Line Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Blue Line accountants en belastingadviseurs is een dynamisch en groeiend accountantskantoor en zij zoeken een topper die het team komt versterken. Met een team bestaande uit Menno Klaver, Jesca ter Stroot en ongeveer 10 kanjers staan zij elke dag klaar voor hun nationale en internationale klanten. Kernwoorden die bij het team passen zijn: proactief, kwaliteit, inzet en hart voor je klant.  

Over Blue Line accountants en belastingadviseurs

Het bedrijfscultuur van Blue Line accountants en belastingadviseurs vraagt om een grote mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. In de functie is het belangrijk dat je in staat bent om een goed evenwicht te vinden tussen zelfstandigheid, teamplay en 4-ogenprincipe als kwaliteitsbewaking.

Blue Line accountants en belastingadviseurs gelooft dat een klant het beste geholpen wordt door één vast aanspreekpunt. Dit houdt in dat je alle werkzaamheden voor de klant uitvoert, zoals het boeken van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening, het voeren van de salarisadministratie en het voorbereiden van de fiscale aangiftes. Je vindt het leuk om bij alle aspecten van de klant betrokken te zijn en je deinst niet terug voor nieuwe uitdagingen.

Wil je bij Blue Line accountants en belastingadviseurs werken, dan begrijp je het belang van goede dossiers waarin alle relevante informatie en onderbouwingen duidelijk vastgelegd worden.

Werken bij Blue Line accountants en belastingadviseurs

Blue Line accountants en belastingadviseurs biedt een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie. Ze zijn een klein kantoor met 12 medewerkers en het is dus belangrijk dat je goed in het team past, kan het zijn dat ze je tijdens de sollicitatieprocedure vragen een dag mee te draaien.

Waar zit Blue Line accountants en belastingadviseurs?

Het kantoor van Blue Line accountants en belastingadviseurs zit in Almere. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. 

0 open jobs

Onze locatie

Televisieweg  31, Almere
Adres
Televisieweg 31
Almere