BlokzijlTCL Installatietechniek BV is een totaalinstallateur met ongeveer 50 medewerkers gevestigd in Almere. Wij verzorgen alle benodigde installaties voor kantoorgebouwen, scholen, bedrijfspanden en de luxe woningbouw. Hiervoor werken we met een compact en betrokken team en staan we onze opdrachtgevers bij het ontwerpen, uitwerken en uitvoeren van hun projecten. Bij deze projecten wil BlokzijlTCL zich onderscheiden met een professionele, resultaatgerichte aanpak op het vlak van duurzame totaaloplossingen.

Over Blokzijl TCL 

Blokzijl TCL Installatietechniek

Het geheim van ons vak zit vaak in muren en plafonds. Van daaruit komen gebouwen tot leven: verlichting, temperatuur, bekabeling naar werkplekken, beveiliging… Uit dat samenspel ontstaat een werkklimaat waarin mensen graag werken en dus beter presteren. Dat is het werkterrein van Blokzijl TCL Installatietechniek.

Altijd een stap verder

Bijna elke dag verrast de techniek ons opnieuw. Als goed installateur gaat het erom de balans in de gaten te houden tussen wat kan en wat nodig is. U kunt erop rekenen dat we dat voor u doen. U heeft uw wensen en eisen, u heeft uw budget. Dat is uitgangspunt. Maar kent u precies de ruimte wat daarbinnen mogelijk is? En heeft u wel goed nagedacht over morgen? Meer werkplekken. Een andere indeling? Nieuwe productiefaciliteiten? Een doorkijkje naar morgen geeft misschien een andere kijk op uw technische installaties. En dus meer zicht op flexibiliteit en op toekomstig rendement.

Hart voor het vak

Laten we eerlijk zijn. De ‘hardware’ van ons vak is overal te koop. Dat moet gewoon in orde zijn en tegen uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen geleverd worden. Een meer dan geslaagd project heeft iets extra’s nodig: een installateur die werkt vanuit zijn hart. Daarin zit de liefde voor het vak. De drive om altijd verder te willen kijken dan de eigen neus lang is. De drive om bij elke klus weer heel goed te willen presteren. En dat is precies de mentaliteit van onze mensen. Gewoon zonder poespas doen wat is afgesproken. Op tijd, binnen het budget, overeenkomstig het bestek.

Oog voor balans

Er kan veel in ons vak… Dat is leuk, maar vraagt tegelijkertijd om een alerte houding van ons. U mag van ons verwachten dat we u goed adviseren over alle mogelijkheden, maar ook over de consequenties ervan. Over milieu- en energieaspecten zijn we dan ook altijd heel duidelijk. U moet tenslotte een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Onze ontwerp- en calculatieafdeling reikt u alternatieven aan, rekent ze door en legt ze aan u voor.

Handen die aanpakken

Onze aanpak kenmerkt zich doordat we altijd net even iets extra’s proberen te doen. Natuurlijk is uw programma van eisen uitgangspunt en vertrekpunt voor onze installaties. Maar we zien het als uitdaging daar met ons vakmanschap doorheen te kijken om te zien of we slimme oplossingen kunnen bedenken waar u voordeel bij heeft. Dat levert het uiteindelijke bestek op en het projectplan. Documenten die u alle helderheid geven over hoe we de klus gaan klaren.

Werken bij Blokzijl TCL

BlokzijlTCL Installatietechniek is altijd op zoek naar getalenteerde, enthousiaste en gemotiveerde collega’s die ons team willen komen versterken. I.v.m. onze goedgevulde orderportefeuille zijn wij op zoek naar een: 

  • Servicemonteur elektrotechniek 
  • Assistent monteur E en/of W
  • Chefmonteur E

Waar zit Blokzijl TCL?

Blokzijl TCL is te vinden in Almere.

5 open jobs

Blokzijl TCL, Almere
Servicemonteur elektrotechniek
Blokzijl TCL, Almere

Assistent monteur W

Blokzijl TCL, Almere

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een chefmonteur E en of W

Blokzijl TCL, Almere
De servicemonteur voert zelfstandig servicewerkzaamheden, aanpassingen en onderhoud uit aan installaties uit
Blokzijl TCL, Almere
Leidinggevend monteur E / W

Onze locatie

Televisieweg 4, Almere
Address
Televisieweg 4
Almere