30 holidays
Vaste eindejaarsuitkering, Premievrij pensioen
90 Employees

BeFrank is een moderne, online pensioenuitvoerder die pensioen weer dichter bij mensen brengt. Met een team van experts weten ze werkgevers en werknemers op unieke wijze, actief te betrekken bij hun pensioen. 

Ter uitbreiding van hun jonge, enthousiaste team zijn ze op zoek naar nieuw talent. Lees gauw verder en ontdek of deze organisatie past bij jouw ambities!

BeFrank - werken bij

Over BeFrank

Be Frank is een innovatieve pensioenuitvoerder die bestaat naast verzekeraars en pensioenfondsen. Een organisatie die is opgericht in 2010 als onderdeel van NN Group. 

Hun missie? Pensioen dichter bij mensen brengen en om het meer van deze tijd te maken. Dat doen ze door pensioen eenvoudig en begrijpelijk te maken. En ze bieden deelnemers tools, zoals een app, zodat ze zelf keuzes kunnen maken over hun inkomen voor later. Op deze manier hopen ze Nederlanders bewuster te maken van het belang van dit belangrijke, zo niet belangrijkste, financiële product in hun leven. Helder, eenvoudig en online.

De mensen die bij BeFrank werken zijn ondernemende mensen. Ze hebben niet alleen veel pensioenkennis, ze snappen ook hoe je klanten vooruit helpt. Hoe je verwachtingen kunt overtreffen door net iets meer te doen dan zij gewend zijn. Klanten blij maken is wat hen drijft. En dat doen ze onder meer door altijd helder te communiceren. Iets waar het in de pensioenbranche nog wel eens aan ontbreekt. Bij BeFrank zijn ze ervan overtuigd dat ze op deze manier het pensioenbewustzijn in Nederland verder vergroten.

Vernieuwingen gaan ze niet uit de weg. Ze zien vernieuwingen juist als kans en hebben dan ook de ambitie om het elke dag weer iets beter te doen. Dat betekent ook luisteren naar kritiek. Daarop snel reageren en het doorvoeren van verbeteringen maakt dat ze continu bezig zijn om hun klanten te ontzorgen en een glimlach te bezorgen.

BeFrank - vacatures

Werken bij BeFrank

Aan de slag bij BeFrank? Dan word je onderdeel van een jonge club, enthousiaste mensen. Een hecht team, dat écht samenwerkt. Collega’s waar jij iets van kunt leren en die graag van jou willen leren.  

Binnen een innovatief bedrijf, dat constant voorop wil blijven lopen in de markt, werk jij met de nieuwste technieken aan uitdagende projecten. Waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Allemaal vanuit een prachtige locatie in Amsterdam, met een uniek uitzicht. 

Bij BeFrank krijg jij een passend salaris en kun jij rekenen op interessante arbeidsvoorwaarden, zoals: een vaste eindejaarsuitkering, NS Business Card, gezamenlijke lunch, 29 vakantiedagen + 1 persoonlijke feestdag en een modern premievrij pensioen. Daarnaast krijg jij volop ruimte en mogelijkheden om jouw kennis en skills verder te perfectioneren. 

Overtuigd? BeFrank groeit hard. Ze zijn de grootste PPI van Nederland en mogen elk jaar weer veel nieuwe klanten verwelkomen. Ben jij iemand met passie, daadkracht en heb jij een flinke portie gedrevenheid als het om het helpen van klanten gaat? Heb je daarnaast een ondernemende instelling? Dan zijn ze bij BeFrank op zoek naar jou! Bekijk snel de openstaande vacatures en vind jouw droombaan. 

0 open jobs

Onze locatie

Amstelplein  6, Amsterdam
Adres
Amstelplein 6
Amsterdam