BAM Contractors

BAM Contractors

BAM Contractors behoort tot de belangrijkste Belgische aannemingsbedrijven op de Vlaams – Brusselse markt en maakt deel uit van Koninklijke BAM Groep. Dag in, dag uit geven BAM-medewerkers vorm aan een betere leefomgeving. 

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar professionals die mee willen werken aan uitdagende projecten. Lees gauw verder en ontdek of deze organisatie past bij jou.  

BAM - over de organisatie

Over BAM Contractors

BAM Contractors is een multidisciplinaire speler in infrastructuur. Ze maken als operating company deel uit van de Koninklijke BAM Groep. Zowel publieke als private klanten kunnen beroep doen op hun expertises in spoor- en wegenwerken, tunnel- en bruggenbouw en industriële projecten. Deze expertises zijn het resultaat van decennia aan ervaring, en een doorgedreven focus op kwaliteit en innovatie.

Naast kwaliteit, worden hun 425 BAM-medewerkers gedreven door veiligheid, vakkennis en service. Met kantoren in Eke, Sint-Truiden en een hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek verzekeren ze hun partners een landelijke dekking en nabije dienstverlening. Multidisciplinair, duurzaam en betrouwbaar. Dát is BAM Contractors.

BAM - werken bij

Werken bij BAM Contractors

Ga je aan de slag bij BAM Contractors? Dan kom je terecht in een mensgerichte organisatie waar collegialiteit en openheid centraal staan. Als nieuwe medewerker kun je rekenen op een prima onboardingsproces. Zo leer je de organisatie eerst goed kennen, kun jij jouw intern netwerk vlot uitbouwen en ga je pas aan de slag als je helemaal goed bent ingewerkt.

Bij BAM Contractors houden ze van hard werken, maar is er ook ruimte voor ontspanning. Zo worden er bijvoorbeeld fiets- en zeilweekenden georganiseerd, een skitrip, afterwork drinks en is er frietjesdag. 

Naast een aantrekkelijke verloning, bieden ze jou verder ook een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Benieuwd wat we jou te bieden hebben? We komen graag met je in contact om dat bespreken.  

5 open jobs

BAM Contractors, Brussel

Aan de slag als Werfleider Infrastructuur en/of Burgerlijke Bouwkunde? Bij BAM Contractors zijn ze op zoek naar jou!

BAM Contractors, Brussel
BAM Contractors zoekt een Dispatcher / Planning Coördinator voor het beheren van de ploegensamenstelling in samenspraak met de production managers...
BAM Contractors, Brussel

BAM Contractors zoekt een uitstekende werfleider voor projecten in Vlaanderen/Brussel/Limburg!

BAM Contractors, Brussel

BAM Contractors zoekt een uitstekende werfleider voor projecten in Vlaanderen/Brussel/Limburg!

BAM Contractors, Brussel
Ons team van Design & Engineering zoekt versterking, bij interesse solliciteer dan zeker!

Onze locatie

Antoon van Osslaan  1/b2, Brussel
Adres
Antoon van Osslaan 1/b2
Brussel