Bakeronline

Gent

Bakeronline
20 holidays
10 Employees

Bakeronline is dé specialist op het gebied van digitale oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers. Deze organisatie stelt hen in staat om eenvoudig een eigen gepersonaliseerde webshop en website te maken.     

Ter uitbreiding van hun internationale team zijn ze op zoek naar enthousiaste, ambitieuze collega’s. Lees verder en ontdek of deze organisatie bij je past.

Bakeronline - over de organisatie

Over Bakeronline

Bakeronline is een Belgisch bedrijf, dat onderdeel is van Puratos. Al ruim 5 jaar zijn zij de pionier in het aanbieden van e-commerce aan elke lokale ambachtsman. Bakeronline is een wereldwijd groeiend bedrijf en inmiddels actief in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje en zelfs Chili en Costa Rica. 

Het doel van Bakeronline is om de ambachtelijke bedrijven op een digitale manier te bedienen, hun winkel toekomstbestendig te maken en permanent te innoveren op basis van nieuwe eisen of wensen van de bakkerijen. Ze denken actief na over hoe ze het leven van de bakker makkelijker kunnen maken en implementeren dit binnen hun technologie. 

De voordelen voor bakkers, patissiers en chocolatiers?

  • Automatisering van bestellingen: bespaart tijd 
  • Optimalisatie productie: consumptiepatronen herkennen en efficiëntie verhogen
  • Verkoopboost: klanten kopen meer, doordat ze alleen maar hoeven te klikken
  • Meer klanten: online zijn klanten makkelijk te bereiken

Bakeronline - werken bij

Werken bij Bakeronline

Aan de slag bij Bakeronline? Dan kies je voor een exponentieel groeiende scale-up met een teamgerichte cultuur en een hands-on mentaliteit. Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch team, dat samen met jou, elke nieuwe uitdaging aan wil gaan. Een te gekke kans om aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën en tools. Allemaal binnen een ongedwongen sfeer. 

Daarnaast hechten ze veel waarde aan de wederzijdse versterking van elke medewerker en zorgen ze enthousiast voor after-work bounding. Elk lid van het team krijgt vrijheid, de mogelijkheid om nieuwe en bestaande persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en de luxe om rechtstreeks samen te werken met het managementteam. Een unieke kans om aan te sluiten bij een team van professionele, dynamische en ambitieuze experts die geloven in de kracht van continu leren, eigenaarschap en teamgeest.

Als medewerker van Bakeronline kun jij verder rekenen op een aant

Onze locatie

Sint-Denijslaan 96 , Gent
Adres
Sint-Denijslaan 96
Gent