Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die ondernemers bezighouden. Zij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor. Zij bieden een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw- advies, van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf, van waardebepaling tot detachering en van IT-advies tot bedrijfsstrategie. Baker Tilly focust zich op de publieke sector, de zorg en de grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven.

Bannerbreaker

Over Baker Tilly

Meer dan 100 jaar ervaring, 14 vestigingen en ruim 900 medewerkers. Baker Tilly behoort tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren in Nederland. De kernactiviteit van Baker Tilly is accountancy en belastingadvies, aangevuld met diverse specialisaties. Denk aan bedrijfsjuridisch advies, IT Advisory, Corporate Finance, Interim Financials, Subsidie Compliance en HR Advies. Bij Baker Tilly worden de voordelen van een grote (internationale) organisatie met die van regionale vestigingen gecombineerd. Ze doen dit door ondernemend Nederland te helpen met hun aanpak en ondernemersmentaliteit. Veel (inter)nationale (familie)bedrijven kiezen juist daarom voor Baker Tilly.

Baker Tilly International
het bedrijf is aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen. Ze werken nauw samen met de leden van dit netwerk, om kennis met elkaar te delen en internationale klanten nog beter van dienst te zijn. Het netwerk, met meer dan 30.000 medewerkers, behaalde in 2016 een omzet van ruim $3,2 miljard.

Klanten
De klanten variëren van mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en de publieke sector. Deze klanten zijn werkzaam in verschillende sectoren en segmenten. Baker Tilly heeft veel familiebedrijven als klant. Ze spelen in op specifieke vraagstukken binnen het familiebedrijf, zodat ze deze klanten van hun eigen wijsheid op dit vakgebied kunnen voorzien.


breaker

Werken bij Baker Tilly

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat de organisatie je biedt. Baker Tilly is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. De medewerkers zijn net zo. Heb je talent, dan wordt dat herkend en gekoesterd. Baker Tilly is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Naast een marktconform salaris, hebben ze een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Medewerkersbreaker

Waar zit Baker Tilly?

Baker Tilly heeft zich gevestigd in veel verschillende delen in Nederland. Vanuit 14 vestigingen bieden ze direct toepasbare oplossingen. Het kantoor in Rotterdam ligt aan de A16, goed bereikbaar vanaf de snelweg.

4 open jobs

Baker Tilly , Zwolle
Ben jij in staat om klanten op nationaal niveau zelfstandig te adviseren en te helpen met btw-vraagstukken? Voor onze btw-adviesgroep...
Baker Tilly , Amsterdam
Ben jij in staat om klanten op internationaal niveau zelfstandig te adviseren en te helpen met btw-vraagstukken? Voor onze btw-adviesgroep...
Baker Tilly , Utrecht

Ter uitbreiding van de btw-aangifte- en fiscaal vertegenwoordigingspraktijk van Baker Tilly zoeken wij een enthousiaste VAT compliance Analyst voor de...

Baker Tilly , Utrecht
Ben jij een gedreven btw-specialist? Als Consultant VAT Advisory werk je aan de verdere uitbouw van onze nationale btw-praktijk en...

Onze locatie

Papendorpseweg 99, Utrecht
Address
Papendorpseweg 99
Utrecht