Avento ontwikkelt mobiele en geïntegreerde businessoplossingen, onder meer gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM en Office 365. Samen met zijn klanten ontwikkelt het bedrijf passende applicaties, op basis van de standaardsoftware. Avento maakt medewerkers van klanten mobiel en laat ondernemingen niet langer tijd verspillen door mensen onnodig aan hun bureau te zetten. Dit doet het bedrijf zo goed dat ze koploper in Vlaanderen zijn op het gebied van mobiele CRM-oplossingen.


Over Avento

Avento blijft opportuniteiten creëren in de boeiende markt van customer engagement management. Hierbij streeft het bedrijf naar het maximaal exploiteren van het Microsoft Dynamics CRM-platform, in combinatie met verdere specialisaties in mobiele toepassingen. Avento geeft elke klant mobiele toegang tot alles wat hij nodig heeft om zo efficiënt mogelijk te werken, vanaf welke locatie dan ook. Dit stelt werknemers in staat om klantgegevens eenvoudig te beheren en helpt verkoopactiviteiten te rentabiliseren, door middel van een efficiënte verhoging van marketinginspanningen en verbetering van de service.

Avento Dynamics CRM heeft een internationale verkoop-, marketing- en serviceoplossing
 voor vijf verschillende branches:

  • Avento Food
  • Avento Drinks
  • Avento Textiles
  • Avento Logistics
  • Avento Industry

Klanten en projecten

Internationaal gebruiken veel klanten reeds de Avento Dynamics CRM-oplossingen. Daaronder bevinden zich topbedrijven als Duvel, Douwe Egberts, Java en Red Bull.

Werken bij Avento

Bij Avento hangt een leuke werksfeer. Collega's communiceren op een open manier. Je gaat werken in een groeiende en innovatieve onderneming, waar veel ruimte voor eigen inbreng is. Zo kun jij echt helpen om de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Je kunt bij Avento doorgroeien, dit wordt ondersteund door een permanent opleidingsaanbod en gerichte, persoonlijke begeleiding. Het bedrijf heeft passie voor innovatie, ondernemingszin en staat voor teamwerk met een goede dosis fun.


Waar zit Avento?

Avento is te vinden in het noorden van Mechelen. Het bedrijf is goed bereikbaar, doordat het naast de snelweg van Brussel naar Antwerpen ligt (afslag 9, Mechelen-Noord). Daarnaast ligt het kantoor op 4 minuten loopafstand van een bushalte. Wil je na je werkdag graag nog even sporten? Op een steenworp afstand van het bedrijf vind je een vestiging van Basic-Fit.

7 open jobs

Avento, Mechelen (consultancy)
Avento is op zoek naar een Senior Microsoft Dynamics CRM consultant
Avento, Mechelen (consultancy)

Avento is op zoek naar een Microsoft Dynamics CRM consultant

Avento, Mechelen
Avento is op zoek naar een Business Consultant met een Academische Bachelor of Master opleiding
Avento, Mechelen
Avento is op zoek naar teamplayers met een neus voor gebruikersvriendelijke oplossingen; developers die het verschil maken en die zich...
Avento, Mechelen
Avento is op zoek naar teamplayers met een neus voor gebruikersvriendelijke oplossingen; developers die het verschil maken en die zich...
Avento, Mechelen

Avento is op zoek naar een Medior Business Consultant met een Academische Bachelor of Master opleiding

Avento, Mechelen

Avento is op zoek naar een Senior Business Consultant met een Academische Bachelor of Master opleiding

Onze locatie

Schaliënhoevedreef 20T, Mechelen
Adres
Schaliënhoevedreef 20T
Mechelen