Bedrijfsprofiel

Arts en Zorg / gezond.nl

Eenentwintig gezondheidscentra verspreid door Nederland vallen onder zorgaanbieder Arts en Zorg. Door deze schaal heeft Arts en Zorg ten opzichte van andere zorgaanbieders ruimte voor innovatie. Momenteel werkt een klein team in Amsterdam aan het opzetten van het digitale consumentenplatform Gezond.nl.

Over Arts en Zorg / gezond.nl

In de toekomst kan je hier alles rondom jouw gezondheid bij Gezond.nl organiseren, van chatten met je huisarts tot het bestellen van medicatie. Het platform zorgt voor meer controle, inzage en zelfredzaamheid met betrekking tot je zorgzaken. Gezond.nl valt nu nog onder Arts en Zorg, maar zal in de toekomst een zelfstandige organisatie vormen.

Gezond.nl is een initiatief van Arts en Zorg. Arts en Zorg levert momenteel aan 180.000 patiënten eerstelijnszorg vanuit eenentwintig gezondheidscentra verspreid door Nederland. Uit eigen onderzoek bleek dat veel mensen behoefte hebben om zelf een actieve rol in de eigen gezondheid te vervullen en de regie over hun gezondheid te voeren. Daarnaast veranderen andere sectoren zo snel door technologische innovatie dat mensen andere verwachtingen van het zorgsysteem hebben. Zo is het idee voor Gezond.nl ontstaan.

Chatten met een zorgverlener is een van de eerste diensten die het team van Gezond.nl heeft ontwikkeld. Het chatteam bestaat uit een deskundige poule van zorgverleners van Arts en Zorg. De zorgverleners beheren afwisselend de chat en behandelen vragen vanuit heel Nederland. Het kan dus zo zijn dat je wordt geholpen door een zorgverlener die werkzaam is bij een andere Arts en Zorg praktijk dan waar je zelf staat ingeschreven.

Werken bij Arts en Zorg / gezond.nl

Een Agile Scrum team met diverse competenties is werkzaam op kantoor in Amsterdam en werkt hard aan het ontwikkelen en implementeren van zorginnovaties die het regelen van je zorgzaken eenvoudiger maken. Dit team werkt samen met de zorgverleners van het chat team en kan rekenen op ondersteuning door andere medewerkers van Arts en Zorg.

Wat mag jij van hun verwachten?

  • Plek in een enthousiast en deskundig team;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • Flexibele werktijden en gezellige teamactiviteiten;
  • Meewerken aan digitale innovaties die de zorg in Nederland op zijn kop gaan zetten;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

Waar zit Arts en Zorg / gezond.nl?

De organisatie is gevestigd in Amsterdam. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer (Metrostation: Bullewijk) en met de auto. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.