Bedrijfsprofiel

Andarr

Andarr bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Het zijn keiharde IT-nerds met fluweelzachte soft skills.


Over Andarr

Ze voeren niet alleen veranderingen door, maar creëren ook de organisatiecontext waarin verandering succesvol is. “We Make IT Fit’. Je herkent de architecten, projectmanagers en technisch specialisten van Andarr dan ook aan de keiharde technische knowhow die daarvoor nodig is.

Andarr is een kennis intensieve organisatie met meer dan 50 consultants. Samen werken zij, met opdrachtgevers, aan waardevaste resultaten!

Andarr is sinds eind 2014 onderdeel van the Human Network. The Human Network geeft 300 top-professionals in 14 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken. Zij werken vanuit een eigen visie. Zij geloven in specialisatie en autonomie. Door mensen en bedrijfsonderdelen veel ruimte te geven krijgen ze meer energie en kunnen ze zich beter richten op datgene waar het allemaal om draait: de klant verder helpen door inzet van expertise gecombineerd met ondernemerschap.

De medewerkers bij Andarr werken aan complexe migraties of transities van ICT infrastructuren bij toonaangevende klanten, waarbij je moet denken aan transities op het gebied van Cloud, datacenter of werkplek. Door een brede blik en diepgaande kennis en ervaring met infrastructuren in brede zin, zijn Andarr medewerkers in staat om zowel het grote geheel te overzien als de uitwerking in technische details, met als overtuiging dat het onderwerp security daarin onlosmakelijk verbonden is: security by design. Andarr levert professionals in rollen als project- of programmamanager & product owners, ICT architecten en solution designers of technisch specialisten. Bij Andarr is ontwikkeling de norm: niet alleen op het inhoudelijke vlak zul je je verdiepen & certificeren in methodieken en technieken, maar ook in vaardigheden. Deze ontwikkeling vind veelal plaats door trainingen in-house te organiseren, met op maat gemaakte programma’s. Waarbij in korte tijd – met veel interactie met de collega’s onderling – een flinke groei wordt gerealiseerd.

Werken bij Andarr

Natuurlijk biedt Andarr uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarin een combinatie van prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangevuld met een blijvende investering in ontwikkeling en ontspanning. Wat voor jou écht het verschil gaat maken bij Andarr is de cultuur en de persoonlijke aandacht die ze voor je hebben. Andarr staat voor hun mensen!

Het zal je snel opvallen dat Andarrianen een hecht team vormen dat gekenmerkt wordt door betrokkenheid, verantwoordelijkheid, authenticiteit en onderling vertrouwen. Ze versterken elkaar door schouder aan schouder te gaan voor alle klanten. Ze nemen hun werk bloedserieus, maar er wordt ook veel gelachen als ze bij elkaar komen voor kennisdeling of ontspanning.

Andarr en The Human Network vormen zo’n organisatie. Daar werken top-professionals en zij vinden het een uitdaging om steeds weer te groeien.

Waar zit Andarr?

Het kantoor van Andarr is te vinden naast Knooppunt Oudenrijn, in het zuidwesten van Utrecht. Het pand is makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.