Bedrijfsprofiel

Anchormen


Anchormen, expert in data excellence. 

Banner

breaker


Over Anchormen


Anchormen gelooft dat bedrijven op het juiste moment en op de juiste manier kunnen handelen. Omdat ze vernieuwend denken over het genereren van inzicht, weten ze zeker dat ze dit geloof met hun oplossingen kunnen waarmaken.

Digitalisering verandert de wereld razendsnel. Naast terugkijken, moeten bedrijven weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Datavolumes, dataverscheidenheid en de snelheid van data nemen alleen maar toe en het is dan ook Anchormen's missie om organisaties van zoveel mogelijk relevante en waardevolle informatie te voorzien.

Technologie
Bij Anchormen zijn ze volledig thuis in Enterprise scale technologie.


technologie


Als experts in data excellence leveren ze diensten op het gebied van big data, data science, artificial intelligence, data architectuur, engineering, training en support. In het kort: ze ontsluiten data en brengen deze samen met andere data. Vervolgens halen ze hier bruikbare informatie uit voor het nemen van de juiste beslissingen.

breaker


Klanten en projecten


Anchormen is een informele organisatie die alle ruimte biedt aan mensen en klanten die vooruit willen.

"Onze klanten; daar doen we het voor!"

Hieronder vind je een greep uit de vele tevreden klanten van Anchormen.


klanten

breaker


Werken bij Anchormen


Anchormen, een team van innovatieve en gedreven IT-professionals. Even nuchter en helder als de oorsprong van het bedrijf: Groningen. Waar ze overigens tot op de dag van vandaag nog steeds hun hoofdvestiging hebben. Samen met de vestiging in Amsterdam werken ze dag in, dag uit hard om te zorgen dat de klanten maximaal kunnen profiteren van de mogelijkheden die webtechnologie en Big Data te bieden heeft.

Anchormen biedt een uitdagende omgeving en een marktconforme beloning. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen onder andere een bedrijfslaptop, cursus- en opleidingsmogelijkheden en regelingen voor pensioen. Verder zijn er concrete doorgroeimogelijkheden en zijn ze bij Anchormen flexibel als het gaat om thuiswerken.

Bekijk de huidige vacatures van Anchormen op Recque.nl.

Werken bij

breaker

 

Waar zit Anchormen?


Je vindt Anchormen op twee plaatsen in Nederland: Groningen (Rozenburglaan 3) en Amsterdam (Pedro de Medinalaan 11). Beide kantoren zijn makkelijk te bereiken per auto en per openbaar vervoer.

Locatie

 

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.