Amace is actief in het op maat leveren van financiële en fiscale diensten aan ondernemers in het midden- en klein bedrijf met een specialisme in de entertainmentbranche


Over Amace Financial Support 

Amace biedt zowel full service diensten voor dga’s en het midden- en kleinbedrijf, als specifieke diensten voor grotere, nationaal en internationaal, actieve ondernemingen. Daarnaast heeft Amace een specialisme in de entertainmentbranche. Deze branche kenmerkt zich door specifieke overeenkomsten en complexe fiscale problematiek. Voor Amace is dit vertrouwd terrein.

Amace telt ruim 15 medewerkers. Binnen de organisatie werken financieel adviseurs, registeraccountants, aangiftemedewerkers, salarisadministrateurs en specialisten op het gebied van bijvoorbeeld subsidies, financiële planning of bedrijfswaarderingen.

Werken bij Amace Financial Support

De sfeer en werkwijze van Amace kenmerkt zich door een onafhankelijke maar persoonlijke benadering waarin cliënten zich welkom voelen. Zij staan met de financiële dienstverlening naast de ondernemer:

• inleving in de ondernemer en zijn/haar activiteiten;
• persoonlijke benadering;
• afspraak is afspraak cultuur.

Dit zijn de principes waar Amace voor staat. Een organisatie waarin ook de medewerkers zich thuis voelen en gestimuleerd worden tot professionele prestaties.

Waar is Amace Financial Support gevestigd?

Het kantoor van Amace Financial Support is gevestigd in het centrum van Den Haag, naast de Paleistuin. Met een metrohalte voor het bedrijf is het gemakkelijk te bereiken.

0 openstaande vacatures

Onze locatie

Pegasusstraat 7, Den haag
Adres
Pegasusstraat 7
Den haag