Aenova Software

Delft

Aenova Software

Aenova ontwikkelt al sinds 1992 hun eigen software. Dit doen ze met mooie technieken, de scrum methodiek, getalenteerde ontwikkelaars, slimme consultants en een tafelvoetbaltafel. Als developer speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van hun applicaties. 


Over Aenova

Aenova is een modern bedrijf in Delft dat met verschillende concepten, tools en diensten meer waarde uit tijd haalt. Met zo'n twintig medewerkers dragen ze dagelijks direct en indirect bij aan het werkgeluk van wel honderdduizenden medewerkers.

Ze zijn er trots op dat meer dan 250 organisaties en 200.000 gebruikers dagelijks naar volle tevredenheid gebruikmaken van hun software. TimEnterprise is krachtige software die organisaties helpt bij het slim en effectief plannen en sturen van arbeidstijd.

TimEnterprise is krachtige software voor het plannen, beheren en sturen van arbeidstijd. Met TimEnterprise kun je o.a. uren registeren, budgetten bewaken en project en capaciteitsplanningen maken. Niet voor niets werkt zo’n 40% van de gemeenten en waterschappen al met TimEnterprise. Net als TU Delft, CZ verzekeringen, Slachtofferhulp Nederland en vele andere organisaties.

Aenova in 2 minuten

Werken bij Aenova

Jouw ideale werkomgeving? Die creëer je zelf! Je kan bij hun op een relaxte werkplek aan de Delftse Schie, met veel flexibiliteit en tegen goede betaling, zelfstandig en met de nieuwste technieken aan hun software sleutelen.
Wat de organisatie belangrijk vindt:

  • Samenwerken: vrijheid in verbondenheid;
  • Proactie: een pionier zijn, niet anderen volgen;
  • Waarmaken: belofte maakt schuld;
  • Uniek: in de beperking herkent men de meester.

Waar zit Aenova?

Het kantoor van Aenova is gevestigd in Delft. Met een aantal bushaltes om de hoek, is het bedrijf goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

1 open vacatures

Aenova Software, Delft
Wij zoeken een Junior Support Specialist die functionele én technische support skills heeft! Jij helpt onze klanten en geeft hen...

Onze locatie

Scheepmakerij  12, Delft
Address
Scheepmakerij 12
Delft