Bedrijfsprofiel

ACCELL IT

Accell IT is de ICT-organisatie van Accell Group. Met innovatieve ICT-oplossingen faciliteren zij Accell Group in het bereiken van haar missie. Accell Group heeft een leidende positie in de wereldwijde markt voor fietsen en fietsonderdelen, met bekende merken als Batavus, Koga, Haibike, Lapierre, Ghost, Raleigh en XLC. Ze combineren IT-kennis met kennis van de fietsindustrie om, in samenwerking met Accell, klanten en partners de best mogelijke IT-oplossingen te creëren.

Over Accell IT

Accell Group richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. Er werken wereldwijd circa 3.000 mensen voor Accell Group. Accell IT is een van de dochterondernemingen van Accell Group. Met zo’n 80 medewerkers bedienen zij de overige Accell organisaties wereldwijd op het gebied van IT. Ze leveren een breed scala aan diensten en services, van werkplekbeheer tot het in-house ontwikkelde ERP-systeem. Het bedrijf staat voor de uitdaging om de huidige wereldwijde IT systemen te migreren naar de laatste technologieën. Dat betekent dat er allerlei projecten worden uitgevoerd om de nieuwe innovaties voor de diverse bedrijfsonderdelen te implementeren. Deze projecten worden in Nederland en internationaal uitgevoerd.

Werken bij Accell IT

Complexe IT-oplossingen ontwikkelen vraagt een hoop kennis, ervaring en aandacht van je. Om je hiervoor te belonen kun je bij Accell IT interessante arbeidsvoorwaarden verwachten. Denk bijvoorbeeld aan een informeel en flexibel team van gedreven collega’s, een dynamische en professionele werkomgeving waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën die jou in staat stellen je inhoudelijk verder te ontwikkelen en veel mogelijkheden om opleidingen te volgen die bijdragen aan jouw groei. Ook de bedrijfscultuur is uiteraard van groot belang om je snel thuis te kunnen voelen binnen het bedrijf. Dit zit wel goed bij Accell IT; iedereen heeft een grote passie voor wat hij/zij doet en staat altijd open voor een goede kennissessie of gezellige borrel.

Waar zit Accell IT?

Je kunt het kantoor van Accell IT pal aan de A32 in Heerenveen vinden. Het pand is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer of de fiets.0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.