Bedrijfsprofiel

Acato

Acato bedenkt, ontwerpt en realiseert online experiences: effectieve oplossingen die je met plezier gebruikt.

Banner

Over Acato

Acato is een full-service internetbureau. Hierdoor is het voor het bedrijf mogelijk om een strategische partner te zijn voor hun klanten. Acato gaat een strategisch traject in en geeft advies over de branding en hoe dit neergezet kan worden. Belangrijk onderdeel is dat Acato het dan ook daadwerkelijk bouwt en blijft optimaliseren.

Speciale online experiences, dat is wat Acato levert. Acato streeft ernaar altijd next-level te gaan: de nieuwste technieken worden ingezet om daadwerkelijk verschil te maken.

Banner

Werken bij Acato

Bij Acato werken ze met een gepassioneerd team van strategen, SCRUM-masters, interactiespecialisten, ontwerpers, front-end developers en (ZEND gecertificeerde) back-end developers. Online is een way of life. Ze zien kansen, ze willen het maximale. Gebruikers wordt het maximale gegund, zodat zij een perfecte beleving hebben en actie ondernemen. Acato maakt online logisch en leuk. Hoe? Met veel plezier, en door elke dag naar een beetje beter te streven.

Op de kantoren van Acato heerst een familiare sfeer. De lijnen zijn kort en er is sprake van een platte organisatiestructuur. Er wordt open gecommuniceerd en iedereen krijgt de ruimte voor eigen initiatieven. Er is tevens een budget voor studie en ontwikkeling; de richting mag je zelf bepalen, zodat jij constant het maximale uit jezelf kunt halen. Buiten werktijden worden er verschillende teamuitjes, bedrijfsuitjes en andere initiatieven georganiseerd (zo was er vorig jaar een pop-up office in Valencia dat heeft geresulteerd in een nieuwe vestiging in Valencia per 1 april), daarnaast vindt er aan het eind van het jaar een kerst/nieuwjaarsborrel plaats.

Medewerkers

Waar zit Acato?

Acato is gevestigd in Den Haag en Utrecht. Het kantoor in Den Haag is gevestigd aan de Veenkade, dat in Utrecht aan de Oudegracht. Beide kantoren zijn gevestigd op toplocaties in het centrum, met uitzicht over de gracht. 

 

0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.