Accountancy. Belasting. Consultancy. Dat zijn de diensten waarmee we onder de naam ABC Kwakernaat onze MKB-cliënten graag helpen. We zijn een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waar persoonlijke aandacht op nummer één staat. Ook onze snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid zijn drie eigenschappen die onze cliënten in ons waarderen. Ons team van ruim 45 medewerkers zet u en uw onderneming centraal. We garanderen heldere communicatie en een efficiënte werkwijze. 

Over ABC Kwakernaat

Als professioneel kantoor mag u kwaliteit van ons verwachten. Wij eisen dan ook kwaliteit en betrokkenheid van al onze medewerkers en daar staan we voor! Opleiding en ervaring gaan daarbij hand in hand. En dat geldt niet alleen voor de accountants en (belasting)adviseurs, maar voor alle medewerkers binnen onze kantoren. Maar natuurlijk 'vliegen' we ook tussen de vestigingen heen er weer. Zo kunnen wij u altijd snel en permanent met de noodzakelijke kennis bijstaan.

De ideale accountant bestaat misschien niet, maar wij proberen het toch te zijn. Niet omdat we eigenwijs zijn, maar enorm gedreven. Wij nemen gewoon geen genoegen met half werk. En waarschijnlijk herkent u dat wel, want ondernemers zijn nu eenmaal erg gedreven om hun klanten tegen zo laag mogelijke kosten zo optimaal mogelijk te bedienen. Dat is precies wat wij ook proberen. En gelukkig lukt dat ook vaak. Dat is zeker niet alleen onze mening.

Onze visie is u dus op alle relevante aspecten van het ondernemerschap zo goed mogelijk te bedienen tegen een kostenniveau waar u niet van terugschrikt. Want het kan nooit de bedoeling zijn dat u tot de conclusie komt dat een goede accountant veel te duur is. Dat past dan weer niet in onze visie.

Werken bij ABC Kwakernaat

Altijd al willen werken bij ABC Kwaketnaat? Neem eens een kijkje tussen onderstaande vacatures en wie weet zit er iets voor jou tussen. 

Waar zit ABC Kwakernaat?

Het kantoor van ABC Kwakernaat is gevestigd in Barendrecht.

6 open jobs

ABC Kwakernaat, Barendrecht
Je begeleidt en leidt de assistenten van het team op, wat betekent dat je een reële invloed zal hebben op...
ABC Kwakernaat, Barendrecht
Voor onze vestiging in Barendrecht zoeken wij per direct een ervaren en pro-actieve Zelfstandig Assistent Accountant.
De focus van de...
ABC Kwakernaat, Amsterdam
Vanwege uitbreiding van onze groeiende cliëntenportefeuille zijn wij per direct op zoek naar Relatiebeheerders voor onze vestigingen Barendrecht, Rotterdam en...
ABC Kwakernaat, Amsterdam
Je begeleidt en leidt de assistenten van het team op, wat betekent dat je een reële invloed zal hebben op...
ABC Kwakernaat, Amsterdam
Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij per direct een ervaren en pro-actieve Zelfstandig Assistent Accountant.
De focus van de...
ABC Kwakernaat, Den haag
Voor onze vestiging in Den Haag zoeken wij per direct een ervaren en pro-actieve Zelfstandig Assistent Accountant.
De focus van...

Onze locatie

Zuideinde 37, Barendrecht, amsterdam
Adres
Zuideinde 37
Barendrecht, amsterdam