4NG

Driebergen-rijsenburg

4NG
200 Employees

4NG is dé full-service digital agency van Nederland. Zij helpen bedrijven al sinds 2002 bij het groeien van hun digitale business. Met een team van 200 ervaren developers, creatieve specialisten en hun netwerk van technische partners, gaan ze elke digitale uitdaging aan. Zij helpen...

Lees meer

Meer over 4NG

4NG is dé full-service digital agency van Nederland. Zij helpen bedrijven al sinds 2002 bij het groeien van hun digitale business. Met een team van 200 ervaren developers, creatieve specialisten en hun netwerk van technische partners, gaan ze elke digitale uitdaging aan. Zij helpen bedrijven met strategische vraagstukken en realiseren digitale oplossingen. En dat allemaal van concept tot de werkelijke launch. Meer weten? Lees dan verder!

Over 4NG

4NG bestaat uit een grote familie van digitale specialisten met één doel: om de beste van de beste te worden én te blijven. Bij al hun werkzaamheden staat daarom ondernemerschap centraal. Zij voegen waarde toe door hun unieke mix van expertises op gebieden zoals: technologie, strategie, performance, data, marketing en uiteraard een flinke dosis creativiteit. Met deze in-house kennis weten zij klanten omver te blazen. Zo hebben zij bedrijven zoals WWF, Ajax en Talpa al van A-tot-Z geholpen met hun digitale vraagstukken.

4NG bestaat uit 6 labels: Arlanet, Netvlies, 4net Interactive, Brainbrothers, Nextfields & PossibilIT. Door deze combinatie van verschillende expertises van de labels, kunnen zij zorgen voor een gestroomlijnde service op alle gebieden van digital. Hieronder nemen we een kijkje bij een paar van deze labels.

Arlanet

Arlanet is dé expert op het gebied van e-commerce & development. Door techniek en data slim te gebruiken, leveren ze full-service oplossingen en innovatieve digitale producten. Hun team bestaat uit digitale specialisten met een passie voor Microsoft, Umbraco en Episerver technologie. Het kantoor van Arlanet kun je vinden in Wormer. Meer weten over Arlanet en wat zij voor jou kunnen betekenen? Klik hier.

a.jpg

Netvlies

Netvlies daarentegen is gespecialiseerd in strategy, development & marketing. Zij werken samen met bedrijven om zo hun organisatie stapsgewijs toekomstbestendig te maken. In dat proces wordt de digitale potentie optimaal benut. Dit doen zij met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing. Het kantoor van Netvlies staat in het hartje van Breda. Meer informatie over Netvlies? Bekijk het hier.

n.jpg

4net Interactive

Vervolgens hebben wij de label met expertise op het gebied van strategic design & development: 4net Interactive. Met hun agile aanpak en de toepassing van de nieuwste technologieën, creëren zij toevoegde waarde voor de klant. Zij denken strategisch mee met business cases en zijn betrokken bij de vraagstukken. Zo zorgt 4net Interactive ervoor dat klanten beter digitaal gaan presteren. Met vestigingen in Amsterdam, Driebergen & Rotterdam bedienen zij een breed scala aan klanten. Ontdek meer van 4net Interactive hier

Werken bij 4NG

Bij 4NG kom je terecht in een gedreven team met zeer leuke collega’s. Jij krijgt de kans om innoverende werkzaamheden uit te voeren voor toonaangevende opdrachtgevers. Ook kun je rekenen op veel ruimte om jezelf - op zowel persoonlijk als professioneel gebied - te ontwikkelen. Klinkt goed? Verder biedt 4NG je:

  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen de 4NG groep
  • Een aantrekkelijk salaris gecombineerd met een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een mooie werklocatie
  • Een golfveld in de achtertuin, waar je gebruik van kan maken

Waar zit 4NG?

4NG heeft vier vestigingen: Driebergen, Amsterdam, Breda en Wormer. Al deze vestigingen zijn makkelijk te bereiken met de auto én het openbaar vervoer.