Bedrijfsprofiel

12 Apollos

12Apollos heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de IT binnen hun focusgebieden. Zij zijn Oracle masters, hebben senior Java specialisten alsmede doorgewinterde Linux gurus in huis.

Over 12Apollos

12Apollos is ontstaan vanuit een ideaal beeld om passie en IT-technisch vermogen te combineren ten einde klanten daarvan maximaal te laten genieten.

Dat doen zij door op een uiterst onderscheidende manier middels Oracle klanten naar PostgreSQL te brengen en middels de meeste efficiente toepassing hun Open Source Linux en Java kennis.

Hiervoor hebben zij de meest adequate IT kennis en sales drive in huis om klanten te adviseren, hen op te leiden en te begeleiden in hun IT behoeftes ten einde maximaal kosten te kunnen besparen, zonder kwaliteitsverlies.

De technische basis wordt gevormd door verregaande Oracle en PostgreSQL kennis, senior Linux engineers en briljante Java experts. Wat hen verbind is bovengenoemde drive om klanten te willen hepen tegen de best mogelijke condities.

12Apollos brengt haar kennis over om de klant daarvan optimaal te laten geniet. Open Source pur sang.

Klanten en projecten

12Apollos werkt met verschillende klanten. Een aantal van deze klanten zijn:

Werken bij 12Apollos

12Apollos werkt op een persoonlijke manier met oog voor zowel hun klanten als hun collega’s. Bij 12Apollos kom je in een hecht team van specialisten. Zo organiseren ze 1x per kwartaal een Social Event waar ze niet alleen over werk praten maar er ook tijd is voor de nodige ontspanning. Die relaxtheid vinden zij heel belangrijk.

Waar zit 12Apollos?

Het kantoor van 12Apollos is gevestigd in het westen van Utrecht. Dichtbij Station Vleuten is het zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.